Pages Menu
Categories Menu

Posted by on Feb 12, 2015 in NewsSLO, Workshop(SL) |

Razvoj in zagotavljanje kvalitete znotraj dobaviteljskih verig

Razvoj in zagotavljanje kvalitete znotraj dobaviteljskih verig

Nova Gorica, četrtek, 5.marec 2015,

GZS-Območna zbornica za severno Primorsko (Sedejeva 2 a)

Prva iz novega sklopa nadaljevalnih delavnic v okviru čezmejnega projekta SHARTEC se bo osredotočila na obvladovanje dobaviteljskih verig, ki v poslovanju evropskih podjetij postaja Buy Viagra Online No Prescription vedno bolj aktualno.

Ob navezavi bolj intenzivnih poslovnih odnosov z največjimi evropskimi in tudi globalnimi industrijskimi igralci se namreč z zahtevami po kakovostnih storitvah, dobavah izdelkov brez napak, fleksibilnostjo ter pravočasnostjo dobav že srečujejo večja podjetja iz Furlanije – Julijske krajine in Slovenije.

Namen delavnice je, da se z zahtevami oziroma pravili igre v najbolj zahtevnih evropskih industrijskih vejah seznani tudi mala in srednja velika podjetja, ki se šele pripravljajo ali pa so pravkar kot nov poddobavitelj vstopili v poslovne odnose z večjimi evropskimi podjetji.

Ker imajo pogosto pomanjkanje informacij o pravilih poslovanja v najbolj zahtevnih panogah, jih bodo s tem seznanili strokovnjaki s tega področja. Priložnosti kot tudi morebitne pasti za mala in srednja podjetja iz Furlanije Julijske krajine ter Zahodne Slovenije, ki jih skriva vstop v velike industrijske dobaviteljske verige bomo osvetlili tudi s primeri iz prakse.

Prijava: ivan.kosmac@hidria.com

Iz organizacijskih razlogov vas prosimo, da se na delavnico

prijavite najkasneje do vključno 2. marca 2015.